Ekinözülü baba ve oğlu hastane yolunda can verdi

Ekinözü’nden Malatya’ya tedavi için giden 5 kişiyi taşıyan otomobilin Kozluca Mahallesi civarında kargo kamyonu ile çarpışması sonucunda yaşanan trafik kazasında baba ile oğlu hayatını kaybederken 3 kişi de ağır yaralandı.

Ekinözülü baba ve oğlu hastane yolunda can verdi
Ekinözülü baba ve oğlu hastane yolunda can verdi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Malatya Kayseri Karayolu’nun Kozluca Mahallesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 yaşındaki Ramazan Kılınç, 14 yaşındaki oğlu Şevket Kılınç’ı hastaneye götürmek üzere Ekinözü ilçesine bağlı Ortaören Mahallesi’nden 46 F 3625 plakalı otomobil ile yola çıktı. Kılınç’ın idaresindeki otomobil, Kozluca tüneli civarında 21 FU 128 plakalı kargo kamyonla çarpıştı. Kazada, hurdaya dönen otomobilde bulunan baba Ramazan ile oğlu Şevket Kılınç, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil içinde sıkışan İhsan Kılınç, Rıdvan Ünsal ve Gevheri Ünsal da ağır yaralandı. Yaralılar, Büyükşehir Belediyesi Darende İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hafif yaralanan kamyon sürücüsü Yakup Yetişkin 112 ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

07 Mar 2019 - 10:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.