Ekinözü Kaymakamı Sayar, görevine başladı

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile Ekinözü Kaymakamlığı’na atanan Fatih Sayar, ilçeye gelerek görevine başladı.

Ekinözü Kaymakamı Sayar, görevine başladı
Ekinözü Kaymakamı Sayar, görevine başladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaymakam Fatih Sayar, Hükümet Konağı önünde kurum amirleri tarafından karşılandı.

Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner, aynı kararname ile Erzurum’un Horasan ilçesine atanırken, Ayfonkarahisar’ın Evciler İlçesi Kaymakamı Fatih Sayar ise, Ekinözü Kaymakamlığı’na atanmış idi.

Ağustos ayında yapılan atamaların ardından Ekinözü ilçesine gelen Kaymakam Sayar, Kaymakamlık binası önünde Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Başçavuş Süleyman Balcı, Emniyet Amiri Durdu Güverti, Yazı İşleri Müdürü Sait Şahin ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

1984 yılında İstanbul'da doğan Kaymakam Fatih Sayar, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlayan Sayar, girdiği kamu sınavlarında başarılı olarak Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcılığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Müfettiş Yardımcılığı yaptı. 2010 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine Hakkari Kaymakam Adayı olarak başlayn Sayar, Hakkari Valiliğinde il stajını, Trabzon-Akçaabat'ta Kaymakam refikliğini, Adıyaman'da teftiş stajını yaptı. İzmir-Kiraz, Ankara-Kalecik, Çankırı- Korgun ve Eldivan ilçelerinde Kaymakam vekilliği yapan Sayar, yabancı dil eğitimi için 1 yıllığına Amerika-Maryland eyaleti Towson Üniversitesi’nde bulundu. Afyonkarahisar-Evciler Kaymakamlığı görevini yürütürken İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile Ekinözü Kaymakamlığı’na atandı.

20 Eyl 2017 - 11:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.