Ekinözü ÇPAL öğrencileri, Portekiz ve İspanya’da staj görecek

Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 15 öğrenci, Portekiz ve İspanya’da Akıllı Ev Sistemleri konusunda 1 ay staj görecek.

Ekinözü ÇPAL öğrencileri, Portekiz ve İspanya’da staj görecek
Haber albümü için resme tıklayın

Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında hazırladığı 2.proje olan Akıllı Ev Sistemleri projesi, Erasmus +Plus Avrupa Birliği’nden 31 bin 20 EURO destek almaya hak kazandı. 2 yıl önce Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de 19 gün staj yapan öğrencilerin staj için gideceği ülkeler İspanya ve Portekiz olacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Gözel, Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, 2016-2017 eğitim öğretim yılında koordinatörlüğünü yaptığımız proje ile Göksun Metem Anadolu Lisesi ve Malatya Şehit Gökhan Ertan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte 17 öğrenci,3 meslek öğretmeni katılımıyla Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, Elektrikte Kompanzasyon Sistemi adlı projeyle 19 günlük staj yapmıştık” dedi.

Avrupa Birliği tarafından kabul edilen proje ile öğrencilerin mesleklerinde kendilerini daha iyi geliştirmelerini amaçladıklarının altını çizen Gözel, “Bu yıl yine Ekinözü Anadolu Meslek Lisesi elektrik-elektronik bölümü öğrencilerimizin kendilerini mesleklerinde daha çok geliştirmesi için yapmış olduğumuz 31.020 avro destekli Erasmus +Plus Avrupa Birliği KA1 mesleki ve teknik eğitim örgenci ve personel hareketliliğini içeren projemiz kabul olmuştur. Bu kapsamda 15 örgencimiz, elektrik-elektronik alanında Akıllı Ev Sistemleri konusunda 15 gün Portekiz’e, 15 günde İspanya’ya giderek staj yapacaktır. Tüm paydaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

15 Ağu 2018 - 10:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

hakan - başarılıranızın devamını dilerim ali hocam.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 10:40
03

EROL - TEBRİK EDERİZ BAŞARILARınızın devamını dileriz sizin sayenizde okulumuz avrupaya açıldı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 10:40
02

E.a.l - Bizim okulumuzun müdürü de gri pantolona uzun sakala kafayı takar böyle giderse de erçeneyi öteye geçemeyiz tabi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 10:40
01

Ersin - Başarılarının devamını dilerim ali hocam çelikhandan selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 10:40