Ekinözü Belediyesi’ne ‘0’ kilometre arazöz

Ekinözü Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen ‘0’ kilometre arazözle araç parkını güçlendirdi.

Ekinözü Belediyesi’ne ‘0’ kilometre arazöz
Ekinözü Belediyesi’ne ‘0’ kilometre arazöz
Haber albümü için resme tıklayın

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen arazözün 13 bin metreküp su kapasitesinin bulunduğunu ve hizmete başladığını söyledi.

“Hizmetteki etkinliğimizi ve gücümüzü arttırmaya devam ediyoruz” diyen Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibesi ile kazandırılan arazözün belediye hizmetlerine büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

Başkan Çeleğen, “3 yıl önce başlattığımız hizmet atağına, daha güçlü ve daha iyi devam etme adına araç ve makine parkımızda yenilemeye gidiyoruz. Ekinözü’müzün her noktasında çalışma yapıyoruz. Bu çalışmaların daha etkin ve hızlı yapılabilmesi için eksikliğini hissettiğimiz iş makinelerini ve kamyonları hem öz kaynaklarımızı kullanarak, hem de hibe yoluyla araç parkımıza kazandırdık. Devam eden altyapı, yol düzenlemesi ve park bahçe çalışmalarında daha verimli ve hızlı bir şekilde hareket edebilmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla yaptığımız görüşmelerin ardından ‘0’ kilometre araöz hibesi sağladık” ifadelerini kullandı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, “Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Bu aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Mahir Ünal Bey'e, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Sayın Hayrettin Güngör'e ve milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ekinözü’ne hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

18 Eki 2017 - 14:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.