Ekinözü Belediyesi personeli, Afrin için gönüllü oldu

Ekinözü Belediyesi’nde çalışan bir grup taşeron işçi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’nda Mehmetçik'in yanında savaşmak için gönüllü oldu.

Ekinözü Belediyesi personeli, Afrin için gönüllü oldu
Ekinözü Belediyesi personeli, Afrin için gönüllü oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Afrin’de Mehmetçikle omuz omuza olmak istediklerini belirten işçiler, dilekçelerini Ekinözü Kaymakamlığı’na teslim edilmek üzere Ekinözü Belediye Başkan Vekili Hanifi Öncül’e verdiler.

Ekinözü Belediyesi’nin farklı birimlerinde çalışan taşeron işçiler, Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör unsurlarını temizlemek için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda gönüllü olarak yer almak için Ekinözü Kaymakamlığı’na dilekçe ile müracaatta bulundular.

Gönüllü olan işçilerin harekâta katılma taleplerinin bulunduğu dilekçeleri alan Ekinözü Belediye Başkan Vekili Hanifi Öncül, duyarlılıklarından dolayı personeli tebrik etti.

Öncül, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın uzun süredir ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ dediği Afrin’deki terör yuvalarını dağıtmak için kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Zeytin Dalı Harekatı başlatıldı. Tüm vatandaşlarımız, bu harekatta Mehmetçiğin yanında oldu. Bizim de dualarımız Mehmetçiğimizle. Belediyemizde çalışan bir grup taşeron işçi de, sadece dua ile değil bizzat gönüllü olarak ülkemizin huzuru ve bekası için başlatılan bu harekatta yer almak istedi. Bu konudaki dilekçelerini bizlere ilettiler. Belediye personellerimiz, geçmişte şanlı Türk ordumuzda askerlik görevlerini tamamlamışlar. Ancak bugün ülkemizi tehdit eden eli kanlı terör örgütü ile savaşmak için Afrin başta olmak üzere gerektiği zaman görevlendirerek gönüllü askerlik görevlerini yapmak istiyorlar. Bizim halkımız, Peygamber ocağı olarak bildiği ordusunun ve Mehmetçiğin yanında nefer olmaya her zaman hazırdır. Bugün işçi arkadaşlarımızın sergilediği bu davranış da bunun en güzel örneklerinden biridir. Kendilerini kutluyorum. Şuan hem içeride hem de dışarıda terör örgütleri ile mücadele eden kahraman ordumuzun Allah yardımcısı olsun” dedi.

Dilekçelerini teslim etmeye gelen belediye personellerini makamında ağırlayan Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar ise, Suriye’de konuşlanan hain terör örgütlerinin sonunu getirmek üzere Afrin’e harekât başlatıldığını hatırlatarak, Bu bağlamda Ekinözü Belediyesinde görevli arkadaşlarımız vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kimsenin halel getiremeyeceğini üzerine basa basa ifade etmek hem de kahraman Mehmetçiklerimizin yalnız olmadıklarını, gerekirse fiilen, gerekirse dualarımızla yanlarında olacaklarını gösterdiler. Unutulmasın ki; Türkiye Cumhuriyeti kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedirdir. Allah ordumuzun tüm neferlerinin yar ve yardımcısı olsun Ben Arkadaşlarımızı bu davranışlarından dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

23 Oca 2018 - 17:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

memet - Kardeşim bu ülkenin kolluk kuvvetleri var şuan vatani görevini yapan kardeşlerimiz var bu iş cocuk oyuncagımı eğitimsiz,sporsuz o kilolarla savaşacaklarınımı sanıyorlar gercekten.Eğer vatan için bir ey yapmak istoyrlarsa şu an yaptıkları işi iyi yapsınlar devletin bir kuruşuna zara getirmesinler ve getirene engel olsunlar savaşmaktan daha iyi bir iş yaparlar.Allah göstermesin ciddi bir durumda sizden öncede biz gideriz bunu bilin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
09

Mahmut övür - Dilekçeyi verip giden olursa haber yapın şuan haber değeri olduğunu düşünmüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
07

osman - benim bu genclere tavsiyem,once hpg tarafindan esir alinan dort mit elemani var.bu mit elemanlarinin tamami ust duzey,once bunlari kurtarsinlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
06

Mehmet - Arkadaşları bu davranışlarından dolayı kutlarım fakat savaşmak belediyede çalışmaya benzemez ben askerliğimi Şırnakta yaptım kurşunlar kafamızın üzerinden geçerken ağlayan,kafayı oynatan,hava değişimi almak için elini ayağını kıranlar oldu.Ayrıca o kiloları vermeleri gerek arkadaşların,asker kilolu olmaz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
05

Ahmet - Dilekçe vermeye gerek yok gidip Özgür Suriye ordusuna katılabilirsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
04

Ali ali - Boş reklam için hepsi türk milleti gerektiğinde 7den 70e asker olur bizim karşımızda devlet yok biz oraya terör örgütünün temizliğine güttik sahte vatan perver olmaya gerek yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
03

Hacı - Çalıştıkları işi iyi yapsınlar devlete en büyük iyiliği yapmış olurlar devletin çok şükür askeri,polisi,jandarması,komandosu var gerek olursa bizlerde gideriz ucuz reklama gerek yok devlet hepimizin kimse basit işlerle uğraşmasın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
02

celo - Onların birtanesi samimiyse ben essek gibi anırrım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29
01

D - Torpille işe girip ama işe gelmeden maaş alandan ve ses ćıkarmayanlardan vatana fayda gelmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:29