Eczacı Yaşar Güngör anısına hatıra ormanı oluşturuluyor

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 2012 yılında yaşamını yitiren Elbistanlı Eczacı Yaşar Güngör’ün ismi, dostları ve sevenleri tarafından oluşturulan hatıra ormanında yaşatılacak.

Eczacı Yaşar Güngör anısına hatıra ormanı oluşturuluyor
Eczacı Yaşar Güngör anısına hatıra ormanı oluşturuluyor
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Dost ve arkadaşlarının organizesi ile bir araya gelen 50 kişilik grup, Nurhak Karadede Yaylası’ndaki bir alanı hatıra ormanı olarak düzenlemek amacıyla çalışma yaptılar. Her yıl Yaşar Güngör anısına Nurhak Dağı Aligöl mevkiine tırmanış gerçekleştiren dostları, bu yıl ise farklı bir etkinlik yapma kararı alarak, hatıra ormanı oluşturmak amacıyla emek verdiler. Nurhak ilçesi Karadede Yaylasında Dağcı Hakan Coşkun Hatıra Ormanı’nın hemen yanında oluşturulan, Eczacı Yaşar Güngör Hatıra Ormanı’nın etrafı çitle çevrilirken, toprak ise fidan dikimi için hazır hale getiriliyor. Ekim ayı içerisinde iklim şartlarının müsait olması ile birlikte Eczacı Yaşar Güngör Hatıra Ormanı’na fidan dikimi de gerçekleştirilecek. Yoğun bir çalışma ile hatıra ormanı alanının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Güngör ailesi, Yaşar Göngör’e ithafen duygularını şu sözlerle paylaştılar: “Aramızdan ayrılışının omuzlarımıza yüklediği ağırlığı bir nebze de olsa hafifletmek, seni bir kez daha yaşamak ve yaşatmak için, sevdalısı olduğun Nurhak Dağlarına (ALİGÖL) her yıl yapmış olduğumuz geleneksel Yaşar Güngör’ü Anma gezimizi, bu yıl senin iz bıraktığın bir kısım sevgili dostlarınla, yine bir başka sevdiğin mekânda Nurhak’ın Karadede Yaylası’nda senin adına hatıra ormanı yaparak tamamladık.”

12 Haz 2018 - 14:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

AHMET GUNES LONDRA - Sevgili yasar kardesimin anisini bizlere yasatan .Hatira ormaninda emegi gecen tum dostlara selamm olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 14:21
03

Şerife kaya - Elinize yüreginize sağlık.abimi unutmadık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 14:21
01

DOGAN - iyi insanlar herzaman iiyidir emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler ederiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 14:21