Düğünde terör örgütü propagandası yaptı

Elbistan’da bir düğünde terör örgütü ve elebaşı lehine slogan attığı iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, olay hafta sonunda ilçedeki bir düğünde meydana geldi. İlk etapta kimliği belirlenemeyen bir kişi, düğün esnasında terör örgütü PKK ve örgütün elebaşısı lehine slogan attı. Şahıs, düğünde bulunan vatandaşların tepkisi üzerine alandan ayrıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, durumu Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. Savcılığın talimatı doğrultusunda slogan attığı iddia edilen şahsın kimliğinin belirlenmesi için çalışmalara başlayan jandarma ekipleri, düğünde çekilen görüntülerden yola çıkarak kısa sürede sonuca ulaştı. Slogan attığı iddia edilen kişinin 23 yaşındaki C.Ö. olduğu belirlendi. Jandarma tarafından gözaltına alınan C.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim önüne çıkarılan C.Ö., adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

19 Tem 2017 - 15:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

alemdarlı - bu gibi vatan hainlerinin başını can yakmadan ezmek gerek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 15:07
01

Afşinli - Bunun gibi veledizinaların yeri yok burada Ne mutlu Türküm Diyene

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 15:07