Düğünde havaya silah sıkan 2 şahıs, polisten kaçamadı

Elbistan’da düğünde havaya ateş açtıkları sırada polisin fark etmesi üzerine kaçan 2 şahıs, kovalamaca sonucunda yakalandı. Elbistan’da havaların ısı...

Düğünde havaya silah sıkan 2 şahıs, polisten kaçamadı
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da düğünde havaya ateş açtıkları sırada polisin fark etmesi üzerine kaçan 2 şahıs, kovalamaca sonucunda yakalandı.

Elbistan’da havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren düğün törenlerinde insanların hayatını hiçe sayarak havaya ateş edenler de kendini göstermeye başladı. Bir süredir ‘Güvenli Düğün’ projesini sürdüren Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de ilçe merkezindeki düğün törenleri ile ilgili denetimlerini sıklaştırdı. Bir düğün töreninde havaya silah sıkıldığı ihbarını değerlendiren ekipler, tören alanında 2 şahsın tabanca ile ateş açtığını tespit etti. M.D. ve T.T.A. isimli şahıslar, polisin uyarılarına rağmen alandan kaçtı. Şahıslar, kovalamaca sonucunda yakalanırken kurusıkı olduğu sonradan anlaşılan 2 adet tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. M.D. ve T.T.A. isimli şahıslara genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, düğün, nişan ve asker uğurlama gibi törenlerdeki silah atılmasını önlemek için başlattığı denetimlerin daha da artarak devam edeceği bildirildi.

25 Nis 2018 - 00:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Adil - Bunlar yakalanan sinekler ya kaçan bisürü sinekler ne olacak? Yinede iyi olmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 00:27
04

Yusuf - Buna benzer uygulamalar çok kısa ve göstermelik oluyor. Mesela araçlerda ön cam filmi yaptıranların haddi hesabı yok. Sürekli bunların üzerine gitmek gerekir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 00:27
03

çok mu zor? - İstenirse en kolay silah yakalanacak yer düğün konvoylarıdır.Yeter ki yakalanmak istensin ! Geçen yıllarda defalarca ihbar ettim.Her defasında da ekip, siren açarak yavaş yavaş yaklaşarak, kendinin geldiğini adeta ilan (!) etti ve kenarda durup seyretti.Tabii bu arada silah sıkanlar silahları saklayıp, kaçarlar.Bir başka düğünde heveslerini(!) tamamlamak üzere oradan sıvışıp giderler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 00:27
02

fedai - şu kurusıkı yasaklansa iyi olur.

kuru sıkı icad oldu mertlik bozuldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 00:27