DSİ 204. Şube Müdürlüğü’ne Murat Pihava atandı

Devlet Su İşleri (DSİ) 204. Afşin Şube Müdürlüğü görevine Murat Pihava atandı.

Yaklaşık 8 yıldır Devlet Su İşleri (DSİ) 204. Afşin Şube Müdürü olarak görev yapan Hikmet Böke, DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü’ne tayin olmasının ardından boşalan Devlet Su İşleri (DSİ) 204. Afşin Şube Müdürlüğü görevine Murat Pihava atandı. Pihava geçtiğimiz hafta itibariyle görevine başladı. Pihava, sorumluluk sahasında kalan çalışmalara aralıksız devam edeceklerini kaydetti.

Pihava, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.

Murat Pihava kimdir?

İlk ve orta öğrenimi Hatay’da tamamladıktan sonra yüksek öğrenimi Erciyes Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesinde 2008 yılında tamamlayarak İnşaat mühendisi olarak mezun oldu. 2008-2010 yılları arasında özel bir firmada saha mühendisi olarak çalıştı. 2010 yılında DSİ 204. Şube Müdürlüğüne İnşaat Mühendisi olarak atandı ve Aralık 2017’den bu yana Şube Müdürlüğü görevini yürütmekte.

17 Oca 2018 - 17:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Süleyman TEK - Hayırlı olsun Şefim, Pardon müdürüm yeni görevinizde başarlı ve daimi olamasının dileklerimi iletirim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 17:10
03

Süleyman TEK - Hayırlı olsun Şefim, Pardon müdürüm yeni görevinizde başarlı ve daimi olamasının dileklerimi iletirim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 17:10