D’S Damat’tan birbirinden cazip kampanyalar

Kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla sunan D’S Damat Elbistan Mağazası, yeni yılda düzenlediği birbirinden cazip kampanyalarla 2017-2018 sonbahar kış sezonu ürünlerini, Elbistan ve bölge halkının beğenisine sunuyor.

D’S Damat’tan birbirinden cazip kampanyalar
D’S Damat’tan birbirinden cazip kampanyalar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

D’S Damat Elbistan Mağaza Müdürü Murat Özcan, aksesuar ve basic ürünlerde net yüzde 30, diğer tüm ürün gruplarında ise yüzde 50’ye varan net indirim kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Yeni yılın ilk kampanyasında birbirinden cazip indirim fırsatları olduğunu belirten Özcan, kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Yeni yılın ilk kampanyasında aksesuar ve basic ürünlerde net yüzde 30 indirim kampanyası başlattık. Aksesuar ve basic ürün gruplarının dışında kalan diğer tüm ürünlerde ise net yüzde 40 ve yüzde 50 indirim kampanyamız mevcut. Bu kampanyalar haricinde 550 liralık alışveriş yapan müşterimiz kampanyaya ilave olarak kasada anında yüzde 10 indirim fırsatından da yararlanacaklar. Bünyesinde barındırdığı farklı alt koleksiyonlar, yenilikçi tasarımlar ve kombin seçenekleriyle alışveriş keyfini yaşamak isteyen herkesi mağazamıza bekliyoruz.”

23 Oca 2018 - 13:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.