Diyanet Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kartı dağıttı

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi ve Elbistan Temsilciliği’nin girişimleri ile temin edilen her biri 25 TL’lik yaklaşık 9 bin lira değerindeki gıda kartı, Elbistan Müftülüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Elbistan Müftülüğü, Diyanet Vakfı Şubesi kanalıyla ihtiyaç sahiplerine Ramazan dolayısıyla alışveriş kartı dağıttı. Sadece anlaşmalı markette geçerli olan ve içinde 25 TL yüklü olan kartlardan ailelerin ihtiyaç ve birey sayısına göre 4’er adede kadar verildi. Dağıtımlar, dün itibariyle tamamlandı. Gıda kartları, Türkiye Diyanet Vakfı Elbistan Temsilciliği görevlileri ve Elbistan İlçe Müftülüğü personeli tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinde de teslim edildi.

Gıda kartı dağıtımına ilişkin olarak bilgi veren Elbistan İlçe Müftüsü Muhsin Demirel, Türkiye Diyanet Vakfı’nın her yıl olduğu bu yılda ülke ve dünya genelinde gıda kartı dağıtımının yapıldığını söyledi.

Müftü Demirel, “Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye’nin içerisinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize vakfın yardımları hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi ve Elbistan Temsilciliğimizin imkânları ile yaklaşık 9 bin TL tutarında alışveriş kartı dağıttık. Belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, her biri 25 lira değerinde olan kartlardan 4’er adede kadar verdik. Bu kart, sadece anlaşmalı markette geçerli. Kullanım süresi de 1 ayla sınırlı. 1 ay içerisinde kullanılmazsa içerisindeki para geçersiz oluyor. Biz Türkiye Diyanet Vakfı Elbistan Şubesi olarak bu sene hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile 200’den fazla gıda kartı aldık. 3 bin 750 lira değerindeki 150 gıda kartı ise Diyanet Vakfı Genel Merkezi’nden geldi” dedi.

Müftü Demirel; “Bu güzel uygulamayı başlatan Türkiye Diyanet Vakfı Başkanımıza, genel merkezde çalışan personele, il ve ilçe merkezi personeline, üyelerimize, müftülük personellerine, bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu çok önemli bir hizmettir. Türkiye Diyanet Vakfı’nın bu şekildeki hizmetlerin daha da artması için imkanı bulunan hayırsever vatandaşlarımızın daha fazla desteğine ihtiyacı vardır. Vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı’na ne kadar çok katkı sunarlarsa bizler de ihtiyaç sahibi ailelerimize o kadar daha fazla yardım edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel, son olarak tüm Elbistanlıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.

13 Haz 2018 - 17:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ibrahim - Bizde sadaka bağış yapıldığı zaman sağ elin verdiğini sol el görmeyecek derler di Dini anlamda ne kadar büyük tahribat ve bozulma var bakarmısınız Diyanet bile yapılan hayrın reklamını yapıyor...

I

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 17:37
01

Yusuf - Ah keşke yapilan iyilik GIZLI kalsada reklam olmasa ahh ahh

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 17:37