Devrilen forkliftin altında kalan işçi yaralandı

Afşin Elbistan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’nin işlettiği kömür sahasında forkliftin devrilmesi sonucunda yaşanan iş kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Afşin Elbistan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’nin işlettiği kömür sahasında meydana gelen olayda çalışmada kullanılan forklift, sondaj ekibinde yer alan 25 yaşındaki Mustafa Aydoğan isimli işçinin üzerine devrildi. Ayakları iş makinesinin altına sıkışan talihsiz işçinin yardımına ilk olarak mesai arkadaşları koştu. İş makinesinin altından çıkarıldıktan sonra firmaya ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydoğan’ın her iki ayağında da kırıklar meydana geldiği öğrenildi. Aydoğan’ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

17 May 2019 - 14:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Sibir - Liyakata göre işçi alınmalı yoksa daha çok kişinin canı yanar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 14:40
06

Vatandaş - Yaraliya geçmiş olsun... Torpille çalışan alana yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 14:40
04

Porcelik - Yaralıya geçmiş olsun bu işyerinde güzel işler olursa çelikler yapar yazarsanız kötü olursa Afşin Elbistan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’nin işlettiği kömür ocağı yazarsanız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 14:40
02

Mikail - Yaralıya hayırlı şifalar diliyorum. İşi bilmeyen insanları birilerinin canına kıymaları için mi işe alıyorlar? Onu da sayın yetkililere soruyorum..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 14:40
01

Vatandaş - A.E.L özelleşti.Bu firmanın bir adı var. Onu söyleyin vatandaş öğrensin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 14:40