Devrilen elektrik direği, karayolunu ulaşıma kapattı

Elbistan-Darende karayolunda devrilen ağaç elektrik direği ve kopan teller nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Devrilen elektrik direği, karayolunu ulaşıma kapattı
Devrilen elektrik direği, karayolunu ulaşıma kapattı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre, olay Elbistan-Darende karayolunun Küçükyapalak Mahallesi girişinde yaşandı. Yol kenarındaki arazide bulunan ağaç elektrik direği, bilinmeyen bir nedenle devrildi. Direkteki teller ise, karayolunun üzerinde asılı kaldı. Tellerin, araç geçişine izin veremeyecek yükseklikte asılı kalması ve akımın kesilmemesi ihtimaline karşı, karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Karayolunda araç yoğunluğu oluştu. Olay yerine gelen AKEDAŞ ekiplerinin yaptığı çalışma ile devrilen direk ve kopan teller kaldırıldı. Yolun güvenli hale gelmesinin ardından ulaşım tekrar açıldı.

22 Oca 2018 - 13:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ne kadar dogru - Akedaş paso para topluyor yatırım 0 sonuç bu olur ışte millete hizmet etmesi gerekir yatırım yapıp ömrünü doldurmuş tesislerin yenilenmesi gerekir az araziye çıkın da keşif yapın Allah Lillah aşkına birilerinin elektrik çarpması sonucu olmesinimi bekliyorsunuz Soruyorum sizlere Tedaş yetkililerine sesleniyorum denetimleri artırın lütfen!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:30
01

Elbistanli - Bilinmeyen neden mi var?

Para almaya gelince en üst seviyede alırlar.

Hat bakım onarımı olunca hiçbirşey yapmazlar.

Böyle kimin kafasına kimin gözüne düşer Allah bilir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:30