Dev ekranda basketbol maçı izlediler

Elbistan Belediyesi Kültürel Faaliyetler kapsamında, Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanan basketbol maçını dev ekranda sporseverler ile buluşturdu.

Dev ekranda basketbol maçı izlediler
Dev ekranda basketbol maçı izlediler
+2
Haber albümü için resme tıklayın

17 Mayıs Cuma akşamı oynanan Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında ki basketbol maçı, Elbistan Belediyesince Pınarbaşı Sultan Abdulhamit Han Parkı’nda bulunan anfi tiyatroda canlı olarak dev ekranda izletildi. İzleyenlerin büyük keyif aldığı basketbol karşılaşmasında zaman zaman heyecanlı anlar yaşanırken, taraftar grupları tezahürat ve meşalelerle heyecanı iki katına çıkardı. Ayrıca Elbistan Belediyesi iftar saatine denk gelen maçın taraftarlarını unutmadı. Uzun kuyruk oluşturan taraftarlar Elbistan Belediyesi'nin kendileri için hazırlanan ikramlarından faydalandı.

İzleyiciler, Elbistan Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'e teşekkürlerini ileterek bu tür sosyal etkinliklerin sık sık olması isteğinde bulundular.

19 May 2019 - 11:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.