Darendeliler Derneği’nden siyasi partilere ziyaret

Elbistan Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Eren ve dernek yönetimi, siyasi partilerin seçim bürolarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Darendeliler Derneği’nden siyasi partilere ziyaret
Darendeliler Derneği’nden siyasi partilere ziyaret
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi İlçe Seçim Bürolarını ziyaret eden Darendeliler Derneği heyeti, ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile bir süre sohbet ederek, seçim sürecinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İlçe Yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanı Kürşat Ali Yıldırım ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Sami Polat tarafından karşılanan heyet, 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olması temennisini iletti.

Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Eren, “24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde, ilçemizdeki siyasi partilerin seçim bürolarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bu vesile ile 24 Haziran günü yapılacak olan seçimin, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

12 Haz 2018 - 17:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Hacı - Helal olsun Darendeliler derneği üyeleri ve başkanı, en güzelini yapmışınız hepsini ziyaret etmişiniz nezaketen zatende öyle olması gerek bir dernek 3 kişiyle beyan bildiremez o dernegin binlerce üyesi var herkesin partisi ayrı onların adına bir kişi konuşamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 17:11
02

Elbistanlı - Darendeliler işi bilir herkese mavi boncuk.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 17:11
01

MEHMET - nereye kafamı çevirsem hamdi güllü orada.... bu nasıl iş arkadaş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 17:11