Darendeliler Derneği üyeleri, dayanışma buluşmalarını sürdürüyor

Elbistan Darendeliler Kalkınma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyelerinin, dayanışma ve birliktelik buluşmalarına devam ediyor.

Darendeliler Derneği üyeleri, dayanışma buluşmalarını sürdürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Darendeliler Derneği Başkanı Mustafa Eren, organize hakkında, “Geleneksel güzelliği ve birlikteliğin, gönül gönüle dostluk içinde bir kez daha yaşadık” dedi.

Eren, şunları söyledi: “Birçok etkinlik, yardım, dayanışma ve paylaşma çalışmalarıyla birlikte her yıl periyodik aralıklarla esnaflarımızla ve üyelerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Dernek adına eğitime destek, burs konuları, yardım ve paylaşım ile kültürel etkinliklere katkı konusunda bilgi alışverişinde ve istişarelerde bulunduk. Dayanışma ve paylaşma güçlerini yine pekiştirdik. Sosyal alan da ve toplumda Darendeliler Derneği olarak görevimizin ve reel misyonumuzun bilincindeyiz. Tüm Darendeli hemşerilerimizle birlikte olduk, dost olan herkesle bir kez daha kucaklaştık. Geleneksel dayanışma buluşmalarında yanımızda yer alan ve bizleri hiçbir zaman yalnız ve desteksiz bırakmayan tüm dernek üyelerimize bir kez daha içtenlikle teşekkür ediyorum. Geleneksel güzelliği ve birlikteliği bir kez daha yaşadık. Birliktelik buluşmasına destek ve katkıları bulunan darendeliler camiasına, dernek yönetimine, üyelerimize ve tüm esnaflarımıza şahsım ve derneğimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”

25 Mar 2019 - 15:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.