D-8 zirvesine katılan devlet ve hükümet başkanları aile fotoğrafı çektirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet ile Hükümet Başkanları Gelişen 8 Ülke (D-8) Teşkilatı Zirvesi'nde aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le sohbet etti.

D-8 zirvesine katılan devlet ve hükümet başkanları aile fotoğrafı çektirdi
Haber albümü için resme tıklayın

Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Gelişen 8 Ülke (D-8) Teşkilatı Zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla devam ediyor. Bugün “İşbirliğiyle Fırsatları Çoğaltmak” temasıyla toplanacak zirveye üye ülkelerin devlet ve hükümet başkanları ile üst düzey temsilcileri katıldı. Toplantı öncesi tüm katılımcılar biraraya gelerek aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le sohbet etti.

20 Eki 2017 - 11:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.