Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş programı ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılışlar ve gençlerle buluşma için geleceği Kahramanmaraş programı ertelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bir dizi program ve gençlik buluşmasına katılmak üzere cumartesi günü Kahramanmaraş’a geleceği açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurdun birçok bölgesinde çıkan orman yangınları nedeniyle Kahramanmaraş programını ileri bir tarihe erteledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının ertelenmesi ile ilgili AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Ülkemizde yaşanan ve tüm halkımızı derinden üzen yangın afetleri sebebiyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş programı ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

31 Tem 2021 - 09:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.