Cumhurbaşkanı Erdoğan Abdulhakim Arvasi Hazretleri’nin kabrini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdulhakim Arvasi Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar için Bağlum’da bir ailenin evine gerçekleştirdiği iftar ziyaretinin ardından yine Bağlum’da bulunan Seyyid Abdülhakim Arvasi Hazretleri'nin kabrine geçti. Abdurrahim Karakoç ve İslam tarihi yazarı Mustafa Asım Köksal'ın mezarlarının da yer aldığı türbedeki okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyen Erdoğan, dua etti. Erdoğan'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ankara Valisi Ercan Topaca ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna eşlik etti.

Caner Ünver - Musa Erdoğan

23 May 2018 - 02:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.