Çınar Der, yetim yüreklere umut oldu

Elbistan Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Çınar-Der), Mayıs ayının ilk haftasında yaptığı kermes ile yetim ve ihtiyaç sahibi gençlerimize umut oldu.

Çınar Der, yetim yüreklere umut oldu
Çınar Der, yetim yüreklere umut oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Çınar Der'den kermes ve yapılan yardımlara ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Değerli yardımsever kardeşlerimizin çaba ve gayretleri ile yaptığımız Kermesten elde ettiğimiz gelirlerden bir bölümü ile Elbistan'daki okullarımızda tespit ettiğimiz yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize Okul idarecilerimiz tarafından yardımlarımızı ulaştırdık. Çınar Der Yardım Komisyonu olarak yardımlarımız şu mübarek Ramazan ayı günlerinde artarak devam ediyor. Aynı zamanda İyilik-Der ve Anadolu Öğrenci Birliği ile birlikte Ramazan ayının on beşinde Dünya Yetimler Gününde on farklı ülkede kardeşlik sofrası kuruyoruz. Bunun da çalışmasını büyük bir özveri ile sürdürüyoruz. Yine bir bağışçı kardeşimizin desteği ile bu sefer Somali'de üçüncü su kuyusu çalışmamızı da elhamdülillah başlatmış bulunuyoruz.

Allah'tan, oruçla geçirdiğimiz bu günlerimizin ülkemize, milletimize hayır ve bereket getirmesini diliyoruz” denildi.

24 May 2018 - 15:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

murtaza - Çınar-Der bu yapmış olduğu yardımlarla bir kez daha kendini ispatladı.Çok değerli Murat Deveci hocamın gayretlerini biliyor ve taktir ediyoruz.Kendisine Elbistan ve çevre köyleri adına minnettarız.İyi ki varsınız hocam.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:17
06

Gençlere umut ol - 180 tane başarılı öğrenci kontenjanı Dulkadiroğlu Anadolu Lisesinden alınarak

Neden Maraş Merkeze aktarıldı Elbistanlı olarak bu öğrencilerimize de umut olabilsek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:17
04

Adnan Erman - Sabettinabi ve Aslanhocaya saygılar güzel işler yapıyonuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:17
03

Hocam - Gerçekten bu çalışmalar büyük ölçüde takdire şayan. Yani gerek bu kermesler gerekse kardeşlik sofraları için tüm Elbistan ve ova ve dağ köyleri adına teşekkür ederiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:17
02

elbiatan lı - Çınarder in ihtiyaç sahibi insanlara yaptıkları tüm elbistan tarafından bilinmektedir Rabbim çalışmalarınızı bereketli kılsın böyle duyarlı kuruluşlarımızın sayısını artırsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:17
01

Bir garip insan - Murat deveci hocamız olmasa bu kermes herhalde olmazdı Allah razı olsun tüm emegi gecenlerden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:17