Ciğerci Şükrü Usta, 2.şubesini açıyor

Elbistan’da ciğer şiş lezzeti ile uzun yıllardır damakları tatlandıran Ciğerci Şükrü Usta, Dulkadiroğlu Caddesi’ndeki ikinci şubesini 5 Haziran Cuma günü hizmete açıyor.

Ciğerci Şükrü Usta, 2.şubesini açıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Ciğerci Şükrü Usta, yeni şubesinde sunulan lezzet seçeneklerini de artırdı. Yeni şubede meşhur ciğerin yanı sıra Adana, kuşbaşı, Urfa, patlıcan kebabı, domates kebabı, kazbaşı ve tavuk ızgara gibi lezzetler de müşterilerin beğenisine sunuldu.

Elbistan’da uzun yıllardır hizmet veren ve ciğer kebabının ilçedeki en ünlü markalarından biri olan Ciğerci Şükrü Usta, ciğerin yanı sıra et, tavuk ve kebap üzerine tüm damak tatlarını artık 100 kişilik yeni şubesinde müşterilerine sunacak. Ciğerci Şükrü Usta, Dulkadiroğlu Caddesi ile Girne Caddesi’nin kesiştiği noktada modern ve ferah konsepte sahip 2,şubesi ile bölge halkının damaklarını tatlandıracak.

İşletme sahipleri Yalçın Cerit ve Şükrü Hançer, 5 Haziran Cuma gününden itibaren müşterilerine kapılarını açacaklarını söylediler. 2,şubelerinin aile yeriyle de hizmet vereceğini dile getiren Cerit ve Hançer, “Elbistan’da uzun yıllardır İnönü Caddesi’ndeki lokantamızı ciğer ve kavurma üzerine işletiyorduk. Şimdi ise 2.şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ciğerden sonra et ve tavuk ürünlerinde de hünerimizi konuşturarak müşterilerimizin damak zevkine hitap edecek çeşitlerimiz olacak. yeni şubemizde aile yerimiz olacak. Hemşerilerimiz, aileleri ile birlikte gönül rahatlığı içerisinde modern ve ferah mekanımızda lezzetlerimizi tadabilecekler.

Yeni şubemiz, saat 01.00’e kadar açık olacak. Paket servis imkanı da sunacağız. Konseptini tamamen yenilediğimiz 2.şubemizde lezzetten ve kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Ciğer şiş ve ciğer sarmanın yanı sıra Adana, kuşbaşı, Urfa, patlıcan kebabı, domates kebabı, kazbaşı ve tavuk ızgara çeşitlerimizle de hizmet vereceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için çaba göstereceğiz. Bizlere gösterilen güvene layık olmaya çalışacağız” diye konuştular.

04 Haz 2020 - 17:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

sdghjk - bir de telefon numarasına ulaşabilmek iyi olacak. hiçbir yerde yok telefonu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:42
03

Elbistanlı - Böyle insanlara işini en layıkıyla yapan şükrü ve yalçın usta çoktan hakediyordu. Allah daim eylesin bereketli olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:42
02

AKİF SELÇUK (İstanbul) - İstanbul da yaşıyorum Elbistan a geldiğimde hemen hemen her gün yerim, başka yerde aynı tadı bulmak imkansız, Allah utandırmasın bol kazançlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:42
01

Zeki ŞERAN - ÂLLAH rızkınızı bereketli nice sağlıklı yarınlara İNŞALLAH mekanımız HAYIRLI olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:42