Çiftçiler, Kırsal Kalkınma Destekleri hakkında bilgilendirildi

Elbistanlı çiftçiler, Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri kapsamında başvuru süreci başlayan destekler hakkında bilgilendirildi.

Çiftçiler, Kırsal Kalkınma Destekleri hakkında bilgilendirildi
Çiftçiler, Kırsal Kalkınma Destekleri hakkında bilgilendirildi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Ziraat Odası Salonunda yapılan toplantıya; Elbistan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ayhan Özcan, Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut ve çiftçiler katıldı.

Mühendisler Cuma Güngör ve Fatma Tekinşen tarafından sunulan destek bilgilendirmesinde, Kırsal Kalkınma Destekleri için başvuru şekli ve süresi, kimlerin başvuru yapabileceği, başvuru için gerekli belgeler, projenin amaçları, hibeden karşılanacak giderler, hibe limitleri hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Toplantıya katılan çiftçilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından, bilgilendirme toplantısı sona erdi.

21 Eyl 2017 - 14:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.