Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuru süresi uzatıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2015 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) başvuru süresini 29 Şubat'a kadar uzattı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2015 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) başvuru süresini 29 Şubat'a kadar uzattı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Üretim yılına ilişkin çiftçi başvuruları üretim yılının 30 Haziran tarihinde sona eriyor ve çiftçiler bu tarihten sonra sahip oldukları veya kiraladıkları tarım arazileri hariç olmak üzere ÇKS'ye yeni bir çiftçi ve arazi kaydı giremiyordu. Yapılan değişiklik ile çiftçiler 2015 üretim yılına ilişkin çiftçi kayıt başvurularını 29 Şubat'a kadar yapılabilecek.

11 Şub 2016 - 15:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.