CHP heyetinden Şehit Emanetleri Müzesi’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ali Öztunç ile Seyit Torun ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Elbistan Şehit Emanetleri Müzesi’ni ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ali Öztunç ile Seyit Torun ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Elbistanlı 44 şehidin yadigarlarının yer aldığı Şehit Emanetleri Müzesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Temsilcisi Ragıp Kul ve şehit yakınları ile gazilerle sohbet eden CHP heyeti, daha sonra müzede incelemelerde bulundu.

Burada bir değerlendirme yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Şehitlerimizin anılarını canlı tutacak ve hatıralarını yaşatacak böyle bir müzenin memleketimde olması çok güzel. Biz de müzede inceleme yapıp vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını gördük. Bu vesile ile tüm şehitlerimizle, ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsu” dedi.

17 Haz 2021 - 17:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.