Büyükşehir’in vektörle mücadele mesaisi başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadele konusunda çalışmalara başladı.

Büyükşehir’in vektörle mücadele mesaisi başladı
Büyükşehir’in vektörle mücadele mesaisi başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Sivrisinek ve türevleri ile mücadele konusunda ilaçlama çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özellikle vektörlerin üreme alanları başta olmak üzere il genelinde ilaçlama çalışmalarını yürütüyor.

Vektörle mücadele konusunda bir açıklama yapan Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya: “Kahramanmaraş’ta vektör ile mücadele daha anlaşılır dille söyleyecek olursak; vatandaşlarımızı rahatsız eden sivrisinek ve türevi olan hayvanlarla mücadeleyi başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Genel Sekreter Çetinkaya ilaçlama konusunda tüm il genelinde bir çalışma yürüteceklerini ifade ederek: “Büyükşehir Belediyesi olarak 87 personel 45 aracımız ile eş zamanlı olarak bütün ilçelerimizde vektör ile mücadele devam edecek. Buradaki temel maksadımız vatandaşlarımızın bahar ve yaz aylarında daha rahat bir ortamda günlerini geçirmeleri, dolayısıyla temelde hedefimiz vatandaşımıza hizmet sağlamak bunun için; Çevre Koruma Dairemiz hem okullarda, hem de bazı işyerlerinde bu konuda eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapmakta. Onlarda eş zamanlı olarak devam edecek. Başarılı bir faaliyet başarılı bir çalışma ile önceki senelerde olduğu gibi rahat bir gün geçirmesini sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

22 Mar 2018 - 14:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali - Elbistan da şuan sivrisinek le savaş başlasa

Şuan sivsirinek ler çıkmış

Bu arada şu hiç unutmayalım

Nurhak ile Elbistan nin arasında çöp atıkları olduğu sürece hiç sivrisinek bitmez

Şeker Fabrikası nın Su Atık Gölü nden kaynaklanan koku nedeniyle sivrisinek bitmez kardeşim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 14:25