Büyükşehir’den, Karaelbistan Mahallesi’ne kilit parke jesti

Elbistan’a bağlı Karaelbistan Mahallesi’ndeki birçok sokak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yaptığı çalışmanın ardından, kilit parke taşı ile döşendi.

Büyükşehir’den, Karaelbistan Mahallesi’ne kilit parke jesti
Büyükşehir’den, Karaelbistan Mahallesi’ne kilit parke jesti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Ek Hizmet Binası Koordinatörü Ali Mazhar Türk, Karaelbistan Mahallesi’nde 13 bin metrekare kilit parke çalışması yaptıklarını söyledi.

Karaelbistan Mahallesi’nde yapılan kilit parke taşı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Koordinatör Daire Başkanı Ali Mazhar Türk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı ile Karaelbistan Mahallesi’ndeki birçok sokakta kilit parke taşı döşeme çalışması yaptık. Mahalleye bağlı sokaklar bizim sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen, Büyükşehir Belediye Başkanımızın mahalle halkına sözü olduğu için, bu çalışmayı yapmamız talimatını verdi. Ekiplerimiz kısa zaman içerisinde eski Cumhuriyet Mahallesi civarında bulunan Zafer, Hilal, Düzgün, Kaya, Lale, Bağcılar Sokak’ta 8 bin ve Mevlana Kümeevleri’nde ise 5 bin metrekare olmak üzere toplam 13 bin metrekarelik kilit parkesi Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlandı. Bu sayede mahalle halkımız daha temiz ve ferah sokaklara kavuştular. Mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri ise, yapılan çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başta olmak üzere, Elbistan Koordinatörü Ali Mazhar Türk ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

22 Haz 2017 - 13:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bilirkişi - Az hizmete o kadar alıştık ki belediyelerin rutin görevleri artık vatandaşa jest olarak sunuluyor. Büyükşehrimiz zahmet etmişler. Hiç gerek yoktu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 13:39