Büyükşehir, ilçelerde iftar programına başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle ilçelerde iftar programlarına başladı.

Büyükşehir, ilçelerde iftar programına başladı
Büyükşehir, ilçelerde iftar programına başladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İlkini 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü Dulkadiroğlu İlçesi Şehit Öğretmenler İlkokulu Bahçesinde veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ikinci iftarını da 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü Onikişubat İlçesi Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu bahçesinde verdi. İftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran siz değerli hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını bir kez daha canı gönülden tebrik ediyor, hepinize afiyet olsun dileklerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki iftar yemeği 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Türkoğlu İlçesi 23 Nisan Parkı’nda, 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü Pazarcık İlçesi Atatürk Parkı’nda,27 Mayıs 2018 Pazar günü Çağlayancerit Sosyal Tesislerinde, 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Nurhak Ortaokulu Bahçesi’nde, 30 Mayıs 2018 Çarşamba Elbistan’da Büyükşehir Belediyesi Parkı’nda, 1 Haziran 2018 Cuma günü Ekinözü Abdurrahim Karakoç İlkokulu Bahçesinde, 4 Haziran 2018 Pazartesi günü Afşin İlçesi Ziraat Bankası yanında, 6 Haziran 2018 Çarşamba günü Göksun İlçesi Belediye İş Merkezi önünde ve 8 Haziran 2018 Cuma günü de Andırın ilçesi Kışla Bahçesinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu içlerde gerçekleştireceği iftar programları vesilesi ile yaklaşık 50 bin kişiye iftarda ulaşmış olacak.

22 May 2018 - 14:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

KUTATĞUBİLİĞ - B.belediyesinin parası kamunun yani milletin parası;siz Ak partinin seçim propoğandası için bu iftarı veriyorsanız kul hakkını yiyorsunuz demektır.Lütfen milletin parasını kendi partiniz için kullanmayın,ayıptır,günahtır.Hz.Ömer'in selâm ve mum hikâyesini hatırlatırım,dindarlık lâfla olmaz,icraatla olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
08

sezer - nankörlük etmeyin büyüksehir her yıl iftar yemeği veriyor ak partinin seçimleriyle ne alakası var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
07

Elbistsnli - O parayla iş sahasi acinda ekonomiye katki olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
06

elbistan - Paran varsa sen açta ekonomiye katkın olsun. o parayla gariban aileler iftar açıyor düşüncesiz mahlukat..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
05

Hacı - Kimse ülkenin parasıyla hovardalık yapamaz,seçim çalışması yapamaz.Fakir fukara tespit edilir yardım edilir kalkındırılır.Milleti aç bırak devletin kesesinden yemek ver yemektede Akp veriyor gibi seçim çalışması yap ohh ne uyanıksınız lan..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
04

DevletHan - Bu iftarları yapmayıp muhtaç olan ailelere yemeklerini ulaştırmak daha mantıklı. Zira bu iftarlar muhtaç insanlara değil de Ak Parti yalakaliği yapan gözü aç insanlar için yapılıyor. Büyükşehir sadece reklam amaçlı bu işleri yapıyor ve malesef buna dur diyen de yok...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
03

Hüseyin Kaya - Bırakın vatandaş yemeğini yiyip gitsin. 2 kap yemek yedi diye sizi dinlemek zorunda mı? Zaten her yerde siyasiler var. Bari iftarlar huzurlu, sükunet içinde geçsin. Hem iftarı siyaset için kullanıyor iddialarının da önüne geçmiş olursunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
02

Mehmet hakikat-i söyler - Niye en son kuzey ilçeleri var programda. Yazıklar olsun yazıklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35
01

M.BiLGETÜRK - Sanki ilk kez bu sene veriliyor da seçim malzemesiymiş. Laf mı yani. Ayrıca fetö ağzıyla konuşanların ilginçtir mhp,türklük müstear adları kullandığini biliyoruz. Bu millete ecevit gibi karneyle dağıtanlar yarar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 14:35