Böyle şaka görülmedi!

Elbistan’da yaşayan Coşkun Aydın (39) isimli vatandaşın otomobili, evinin önünde park halindeyken, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gelin arabası gibi süslendi.

Böyle şaka görülmedi!
Böyle şaka görülmedi!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da yaşayan Coşkun Aydın (39) isimli vatandaşın otomobili, evinin önünde park halindeyken, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gelin arabası gibi süslendi.

Sabah çocuğunu okula götürmek için evinden çıkan Aydın, gelin arabası gibi süslenen otomobilini görünce şoka uğradı.

Elbistan’a bağlı Kızılcaoba Mahallesi’nde ikamet eden 39 yaşındaki Coşkun Aydın, eşine az rastlanır ilginç bir şakayla karşılaştı. 13 yıl önce evlenen ve 2 de çocuğu bulunan Aydın, Elbistan’da gündüz işlerini bitirdikten sonra akşam saatlerinde 46 VF 488 plakalı otomobilini evinin önüne park etti. Sabah saatlerinde çocuğunu okula götürmek üzere evinden çıkan Aydın, otomobilini gördüğünde ise adeta şoke oldu. Akşam park ettiği aracının gelin arabası gibi süslendiğini, hatta motor kaputuna gül bile konulduğunu gören Aydın, gördükleri karşısında şaşkına döndü. Hemen aracını kontrol eden Aydın, otomobilin yerinden kımıldamadığını anlasa da, olan bitene bir türlü anlam veremedi.

Kısa süreli şaşkınlığın ardından gelin arabasına çevrilen otomobilindeki süsleri çıkaran Aydın, “Sabah çocuğumu okula götürmek için evden çıktım. Arabama baktığımda ise gördüklerime inanamadım. Kim yapmış bilmiyorum ama evimin önünde duran otomobilimi gelin arabası gibi süslemişler. Arabam yerinden kımıldamamış. Gece birileri gelip bu süsleri yerleştirmiş gitmiş. Birisi şaka yapmak istemiş. Daha önce şaka için birinin otomobilin gelin arabası gibi süslendiğini ne gördüm ne duydum. Herhalde ilk kez ben yaşadım bu olayı” dedi.

Yaklaşık 1 hafta önce çalışmak için gittiği Rusya’dan memleketine döndüğünü belirten Coşkun Aydın, “1 hafta önce Rusya’dan döndüm. Otomobilimi de benden başka kimse kullanmaz. Artık kimse bunu yapanlar gece süslemişler. Gül bırakmışlar, süs bağlamışlar. Gelin arabasına benzesin diye de epeyce özenmişler. Ben bir anlam veremedim. Arabada bir not falan da yoktu. Herkesin arabasına ‘beni yıka yazarlar’ benimkini ise gelin arabası yapmışlar’ ifadelerini kullandı.

17 May 2016 - 13:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

EROL YAPICI - Kardeşim geçmiş olsun ama güzel şaka yapmışlar selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 13:46
03

ABUZER - ELBİSTANLININ İNCE ZEKASINI GÖSTEREN BİR NÜKTE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 13:46
01

Abuzer - tam bir Elbistanlıcaaa :D ne güzel işte hayatına renk katmış bir ekşın olarak değerlendir herşeye önyargılı ve negatif bakmayalım biraz sosyal olalım :D

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 13:46