Boşandığı eşi ve kocasına kurşun yağdırdı

Elbistan’da eski kocasının silahlı saldırısına uğrayan kadın ağır yaralanırken 1 yıl önce evlendiği yeni eşi ise, saldırıyı hafif yarayla atlattı. Ağır yaralanan genç kadın ambulans helikopterle Malatya'ya sevk edildi.

Boşandığı eşi ve kocasına kurşun yağdırdı
Boşandığı eşi ve kocasına kurşun yağdırdı
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, A.D. ve A.Y.G., yaklaşık 1 yıl önce boşandı. A.Y.G., boşandıktan bir süre sonra A.G. ile evlendi. Gün içerisinde eski eşi A.D. ile çocuğunu göstermeme konusundan dolayı tartıştığı iddia edilen A.Y.G., eşi A.G. ile çocuğunu almak için okula gitti. Bu sırada okul önüne gelen eski eş A.D.,aracın içerisinde bekleyen çiftle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.D., yanındaki silahını aracın içindeki çifte doğrultarak tetiğe bastı. Eski eşini ağır, kocasını da hafif şekilde yaralayan A.D., saldırının ardından çocuğunu da aldıktan sonra aracı ile kayıplara karıştı. Kendisi de eşi de, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanarak kanlar içerisinde kalan A.G., saldırı anında içinde bulundukları otomobille Elbistan Devlet Hastanesi’ne gitti. Acil serviste müşahede altına alınan A.Y.G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu eşi A.G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan eski eş A.D. ise, polis tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.

02 Nis 2019 - 17:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.