Borç erteleme talebi kabul edilmeyince kendini yakmak istedi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Metin Çelik isimli çiftçi, bir bankadan kullandığı kredinin ertelenmesi talebine olumsuz yanıt alınca üzerine benzin dökerek kendisini yakmaya çalıştı.

Borç erteleme talebi kabul edilmeyince kendini yakmak istedi
Borç erteleme talebi kabul edilmeyince kendini yakmak istedi
Haber albümü için resme tıklayın

Olay Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Yeni Mahalle Ziraat Bankası önünde gerçekleşti. Doğanşehir’de çiftçilik yapan Metin Çelik, iddiaya göre, bankaya olan borcunun ertelenmesi talebinde bulundu. Ancak, alacaklı banka borç ertelemesine onay vermedi. Bunun üzerine traktörüne bağladığı römorka tütün doldurarak banka şubesinin önüne gelen Metin Çelik isimli çiftçi, üzerine benzin dökerek kendisini yakmaya çalıştı. Bir yandan da römorkta bulunan tütünleri caddeye atan Çelik, “Müdür, al sana para. Gel al paranı. Ne dediysem kabul etmedin. Para getir dedin durmadan. 'Beni kayısıya kadar idare et' dedim etmedin. Müdür, gel beraber yanalım. Al bu para, al sana para müdür sana para getirdim. Borcumu getirdim. Borcumdan düş, kendimi yakarım. Al sana para müdür yeter yeter. Memleketin en büyük çiftçisiydim, aracı oldum” şeklinde konuştu.

Çelik, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

23 May 2018 - 15:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Mehmet - Yazar kasa atıldı diye hükümeti yıkan Bahçeli nerde acaba, millet kendini yakıyor artık yazar kasa atmak yanında hafif kaldı..Bu iktidar 16 sene verilen görevde fabrika yapıp inşaat yaptı durumda ortada,kendileride aileleride ömür boyu yatarak yaşayacak paralarıda götürdüler..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:35
04

Hacı - Allah yardımcımız olsun ekonomi resmen bitti,dolar 5 lira oldu hükümet hala muhelefet gibi başkalarını suçluyor,ülkemiz iyi yönetilmiyor sadece baştakiler bahane bulup duruyorlar yok dış güçler yok şu,sen içinde birlik olup güçlü olursan hiç birşey olmaz.Şeker fabrikalarını üretimi satarsan 2 sene sonra dolar 10 lirada olur..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:35
03

Vatandaş - Adam haklı. Sen demirören holding doğan yayın holdingi satın alsın diye ziraat bankasından 10 yıl vadeli 2 yıl geri ödemesiz 700 milyon dolar kredi kullandır vatandaşa gelince de erteleme olmaz şu olmaz bu olmaz. Bu ülke de adalet yok adalet. Herkese eşit şartlarda hizmet istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:35
02

elbistanlı eyüp - Bunlar münferit olaylardır, ülkemizin ekonomisi de halkın ekonomik durumu da gayet iyidir. Reisimizle durmak yok yola devam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:35
01

Tütün - Tütün tarlasinda gecen ömür cuvara dumaninda son bulurdu zaten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 15:35