Böke, DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü’ne atandı

Yaklaşık 8 yıldır Devlet Su İşleri (DSİ) 204. Şube Müdürü olarak görev yapan Hikmet Böke, DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü’ne atandı.

DSİ 204. Şube Müdürlüğü’nde 8 yılı şube müdürlüğü olmak üzere 10 yıldır görev yapan Hikmet Böke’nin tayini çıktı. Aslen Afşinli olan ve Adatepe Barajı başta olmak üzere Cela-İğde Pompa Sulama projeleri ile Elbistan’da da Söğütlü Çayı’nın ıslahı projesinde önemli görevler üstlenen Böke, DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü’nde inşaat mühendisi olarak görev yapacak.

Böke, atamasıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Afşin’de 204. Şube Müdürü olarak 8 yıl görev yaptım. Bu süre zarfında, kurumumuzun hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcadık. Memleketime ve bölgemize katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Bundan sonraki görev yerimiz DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü olarak belirlendi. Burada inşaat mühendisi olarak görevime devam edeceğim” dedi.

22 Kas 2017 - 14:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Süleyman TEK - Kendi memlektinde görev yapsaydı daha iyi olacaktı ama kısmet yeni görevinde başarılar dilerim müdürüm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 14:28
01

irfan - yolun acik olsun basarilarinin devamini dilerim mudurum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 14:28