Böbrek hastalığını resimle en iyi anlatan öğrencilere ödül

Elbistan Böbrek Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BÖBREKDER) tarafından böbrek hastalığına ve organ bağışına dikkat çekmek amacıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen resim ve afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Böbrek hastalığını resimle en iyi anlatan öğrencilere ödül
Böbrek hastalığını resimle en iyi anlatan öğrencilere ödül
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ödül törenine Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Elbistan Şehit Hilmi Özer İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kazım Çıtak, BÖBREKDER Başkanı Duran Sungur, dernek yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören öncesinde yarışma hakkında bilgi aktaran BÖBREKDER Başkanı Duran Sungur, böbrek hastalığına dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacını taşıdıklarını söyledi.

Dernek olarak Elbistan’da kuruldukları günden bugüne kadar başarılı çalışmalar yürüttüklerini anlatan Sungur, “Her şeyden önce sağlık gelir. Sağlıklarına sahip çıksınlar. Kaymakamımız Sayın Özkan Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşat Bayazıt’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böbrek hastalığı ve organ nakli konusunda farkındalık oluşturmak için bu resim yarışmasını 4 yıldır düzenliyoruz. Daha önceki yıllarda da bu yarışmayı yapmıştık. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz, gerçekten çok güzel şeyler yapmışlar. Hepsini kutluyoruz. Ellerine ve yüreklerine sağlık” dedi.

Organizede son olarak değerlendirme yapan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir ise, toplumdaki organ bağışına yönelik duyarlılığın daha da çok arttırılması gerektiğini söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının bu yöndeki çalışmalarının önem arz ettiğini belirten Kaymakam Demir, Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın bu şekilde hayatın içerisinde aktif olarak yer alması bizleri de mutlu ediyor. Elbistan’ımız ve bizler için çok önemli çalışmalar. Bu yavrularımızı ve aileleri ile öğretmenlerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar ve diğer ödülleri verildi. Kaymakam Demir ve beraberindeki heyet ödül töreni sonrasında öğrencilerin resimlerinden oluşan sergiyi gezdi.

16 Kas 2018 - 16:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Ceyhan - Tebrik ediyorum duran bey çok güzel çalışmalar bunlar tabela derneği omadığınızı herzaman gösteriyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 16:59
01

Vatandaş - Elbistanımızın dernekleri içerisinde en nadide derneği olan Böbrek Der e çalışmalarında başarılar Duran Bey e yaptıkları çalışmalar adına kutluyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 16:59