“BİRLİKTE OLAN BASIN AYAĞA KALKAR VE GÜÇ OLUŞUR”

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu, basın birlikteliğinin önemine dikkat çekerek, “Tek çatı altında birleşildiği zaman basın ayağa kalkar ve büyük bir güç oluşturur” dedi.

“BİRLİKTE OLAN BASIN AYAĞA KALKAR VE GÜÇ OLUŞUR”
“BİRLİKTE OLAN BASIN AYAĞA KALKAR VE GÜÇ OLUŞUR”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Üyeleri ile sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunan KMBGC Yönetimi, kentte haftalık olarak yayın hayatını sürdüren gazete temsilcileri ile istişare toplantısında buluştu. Başkan Arslan Deveboynu önderliğinde kentte ki basın varlığını tüm Kahramanmaraş’ta tanıtan KMBGC yönetimi, gerçekleştirdiği toplantılarıyla da birlikteliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

HEM ZİYARET HEM BİRLİKTELİK

Başkanlık görevini özverili bir şekilde yürüten ve üyeleriyle yakından ilgilenen Başkan Deveboynu, toplantıları sık sık gerçekleştireceklerini belirterek, ısrarlar basın birlikteliğinde ki önemin altını çizdi. Başkan Deveboynu, “Yayın hayatını haftalık sürdüren yazılı basın temsilcileri ile bir araya gelerek cemiyetimizi ziyaret etti. Ziyarette hem bize hayırlı olsun dileklerinde bulundular hem de cemiyet yönetimi ve üyeleri olarak bir araya gelmiş olduk. Cemiyet yönetimi ve haftalık gazete temsilcilerimizde gazetecilik mesleği hakkında istişarelerde bulunduk. Biz Kahramanmaraş basını olarak birlikteliğimizi ortaya koymak istiyoruz ve bunun içinde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her toplantımızda da basın birliğini savunuyoruz. Basın camiasını her zaman birlikte olduğunu sık sık bir araya geldiğini ve olası bir durumda anında bir araya geleceklerinin sinyalleri olarak düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

En büyük arzusunun basın birlikteliğini oluşturmak olduğunu söyleyen Başkan Deveboynu konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnşallah bu birliktelik oluşur bu sinyaller sonuçlanır basın tek bir çatı altında tek bir şekilde ayağa kalkar ve güç oluşur. İnsanlar birbirini sayar sever ve daha düzenli daha geliri fazla olan işlere imza atarız. Bizim tek amacımız birlikte olmaktır sonuçta birlikten güç doğa demiş atalarımız.”

19 Ağu 2017 - 10:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Muhammet - Basın birlikteliği de nerden çıktı haberler tek merkezden,yorumlar tek merkezdenmi idare edilecek.Tek tip elbise gibi tüm yerel basın aynı türdenmi yayın yapacak basın birlikteliği diye birşey olamaz basın hür,serbest, özgür ve cok sesli olmalı hatta tarafsız olmalı yada sadece gerçek haberin ve halkın tarafında olmalı.Son zamanlarda moda olmaktan öteye gitmeyen birliktelik ve bir olmak basina uymaz. ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 10:52