Bin 100 öğrenci, yaz okulu için Gençlik Merkezi’ni doldurdu

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okullarına kayıt yaptıran bin 100 öğrenci, Gençlik Merkezi’ne akın etti.

Bin 100 öğrenci, yaz okulu için Gençlik Merkezi’ni doldurdu
Bin 100 öğrenci, yaz okulu için Gençlik Merkezi’ni doldurdu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okullarına kayıt yaptıran bin 100 öğrenci, Gençlik Merkezi’ne akın etti.

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 17 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulları, 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü itibariyle başladı. Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla Elbistan Gençlik Merkezi’nde 2 ay sürecek Yaz Spor Okulları’na bu yıl rekor katılım gerçekleşti. Toplam bin 100 öğrenci, Gençlik Merkezi’ne başvurdu. Kursun ilk gününde, Gençlik Merkezi’ne anne ve babalarıyla birlikte gelen öğrencilerin heyecanı yüzlerine yansıdı. Tek tek isimleri okunan öğrenciler, sınıfa alındı.

Yaz Spor Okulları’nın başlamasıyla ilgili olarak bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, kurslara gösterilen ilginin büyük olduğunu söyledi.

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği Yaz Spor Okullarının 17 branşı kapsadığını kaydeden, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, “Yaz Spor Okullarımızın startını bugün itibariyle verdik. Toplam bin 100 öğrencimiz kursumuzdan faydalanacak. Spor okulu programı, sabah ve öğle olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleştirilecek. Öğrenciler, spor branşlarının yanı sıra Kur’an-ı Kerim, değerler eğitimi, resim, satranç, geleneksel çocuk oyunları kurslarından yararlanabilecek” dedi.

Yaz Spor Okullarında deneyimli ve uzman eğitmenler yönetiminde öğrencilerin spor eğitimi alacaklarını vurgulayan Yılmaz, “Yaz Spor Okulları sayesinde, çocuklarımızın sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamayı, çeşitli spor branşlarını onlara tanıtarak sevdirmeyi ve yeteneklerini sergileyebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini sürmelerini hedefledik. Amacımız gençlerimize spor yaptırırken, onları kötü alışkanlıklardan arındırmak, korumak ve topluma örnek bireyler olarak kazandırmaktır” şeklinde konuştu.

11 Tem 2016 - 15:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439