Beşir Kurnaz: “Adaylıktan çekilmedim”

Pınarbaşı Mahallesi’nin 2 dönemdir muhtarlığını yapan ve 31 Mart 2019 seçimlerinde de yeniden aday olan Beşir Kurnaz, kamuoyunda adaylıktan çekildiğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kamuoyunda başka bir adayın lehine adaylıktan çekildiği yönünde propaganda yapıldığını belirten Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Beşir Kurnaz, “Seçimlere kısa bir süre kala adaylıktan çekildiğim yönünde bazı bilgiler kasıtlı olarak mahalle sakinlerimize yansıtılmaya çalışılıyor. 2 dönemdir bu mahallede muhtarlık yapıyorum. Daha önceden de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde 3. kez muhtar adayı olduğunu açıklamıştım. Herhangi bir sebepten ya da başka bir adayı desteklemek için adaylıktan çekildiğim yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Mahalleme 2 dönemdir hizmet ediyorum ve inşallah mahalle halkımın da teveccühü ile 3.dönem için de hizmete hazırım” dedi.

25 Mar 2019 - 15:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.