Besiciler, engellenen darbe girişimi için şükür kurbanı kesti

Elbistan Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ne üye besiciler, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkenin selameti ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için şükür kurbanı kesti.

Besiciler, engellenen darbe girişimi için şükür kurbanı kesti
Besiciler, engellenen darbe girişimi için şükür kurbanı kesti
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ne üye besiciler, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkenin selameti ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için şükür kurbanı kesti. Kesilen kurbanın eti, kavurma yapılıp 28 Temmuz 2016 Perşembe akşamı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikram edilecek.

15 Temmuz 2016 Cuma akşamı Türk Silahlı Kuvvetlerinde bir grubun darbe girişiminin, milletin dik duruşu ve girişimden yana olmayan asker ile emniyet güçlerinin gayretiyle önlenmesi nedeniyle Elbistan Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ne üye besiciler tarafından şükür kurbanı kesildi.

Türkiye’nin, 13 gün önce atlattığı büyük badireyi bir daha asla yaşamaması için kurban kesmeyi kararlaştırdıklarını belirten Elbistan Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Bedir Ergüç, “Güzel ülkemiz büyük bir badire atlatmıştır. Demokrasimiz haince bir kalkışmanın hedefi olmuş, milletimize silah doğrultulmuştur. Çok şükür bu kalkışma milletimizin tankların önüne yatması, kurşunlara siper olmasıyla birlikte amacına ulaşamadan engellenmiştir. Ülkemizin geleceğini karartmaya yönelik olduğunu düşündüğümüz bu darbe girişimini, devletimizin ve milletimizin başından def ettiği için besiciler olarak Rabbimize şükran burcu olarak, şükür kurbanı kesiyoruz. Rabbim kabul etsin. Bir daha böyle bir belayı bu millete göstermesin inşallah" ifadelerini kullandı.

Kesilen kurbanın etinin 28 Temmuz 2016 Perşembe akşamı saat 21.30’da Dulkadiroğlu Caddesi’nde darbeye karşı demokrasi nöbeti tutan halka dağıtılacağını belirten Ergüç, “Kestiğimiz kurbanın eti kavurma yapılarak, darbe nöbeti tutan halkımıza dağıtılacak. Tüm hemşerilerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Polis teşkilatımıza ve darbe ile ilgisi olmayan vatansever silahlı kuvvetlerimize darbeye karşı verdikleri onurlu mücadele için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

27 Tem 2016 - 15:31 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kadir Çil - Allah kabul etsin. Allah vatanımızı ve milletimizi her türlü beladan korusun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 15:31