Berberler, Pazar günü de hizmet verecek

Elbistan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mükremin Alagöz, kurban bayramı dolayısıyla berberlerin Pazar günü de hizmet vereceğini, bayan kuaförlerinin ise akşam saatlerinde de açık olacağını söyledi.

Alagöz, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Her bayram öncesinde berberler ve bayan kuaförlerinde yaşanan sıkışıklığın önlenmesi için vatandaşlarımızdan saç tıraşlarını son güne bırakmamalarını istiyoruz. Mübarek Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Öteden beri gelenek haline gelen bayram tıraşları nedeniyle vatandaşlarımızın son günlere kalmamalarını öneriyoruz. Genel anlamda saç tıraşı olacak beyler veya boya, perma ve röfle yaptıracak bayanların, daha kaliteli ve daha rahat hizmet alabilmeleri için son günlere kalmamalarını tavsiye ediyoruz. Şuanda esnaf arkadaşlarımız gece geç saatlere kadar hizmet sunmaya devam ediyorlar. Ayrıca berberlerimiz Pazar günü bayan kuaförlerimiz de Salı günü açık olacaklar. Bu vesile ile tüm Elbistan halkının Kurban Bayramını şimdiden tebrik ediyorum.”

15 Ağu 2018 - 11:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

şeherli - Fiyatlara bi indirim gelicek mi? Ankara'da SAÇ 5 SAKAL 4 YIKAMA SADECE 3 TL ÜSTELİK KIZILAYIN TAM ORTASINDA bu nasıl bir fiyat uygulaması 15 tl alıyo makina traşina 1'de gözüne bakıyor elinden gelse 20 TL istecii...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01
08

Mamo - Evet SaÇ kesim parası çok pahalı ayıp ya. Ankara ve istanbul buradan ucuz bi el atin fiyatlar inmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01
07

Hulusi nirvana - Ankara'da 5 lira olan tras burda niye 15 acep

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01
06

vatandaş - Bunu sadece bayram zamanı değil ; her zaman uygulayın ! Okullar başlayacak, memurlar pazar günü traşa gidecekler...Bunları düşünmez misiniz ?! Berber resmi kurum değil ki ! İsteyen pazar günleri de açsın, çalışsın nolur yani ?! Kendi başınıza kural koymayın !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01
05

S plus bay kuaför Muhittin - 35 yıldır bu mesleği yapıyorum zaten bu işi eller altına düşüren meslektaş bile demiyorum emeğini üç kuruşa satanlara kampanya altında mikrop ve pislik içinde adına hizmet diyorlar bunlar gibilerini meslekten ihraç edilmesi gerek bunun içinde odaların olaya müdahale etmesi gerekir haksız kazanç ve rekabete

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01
04

Köylü - Fiyatlara pahalı diyorsa Ya eline bir makina alıp kendin keseceksin saçını yada ankaranın tam göbeği olan kızılaya gidip traş olacaksın birader..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01
03

kaf - heee senin maaşım 5000 tl olsun emeklin gelsin halen işi ged berberin el emegine indirim yok mu dee günlük içtigin sigara 13.5 tl sende hangi şeherlisin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01
02

Ahmed - Ya arkadaş ben anlaöıyorum bu insanları “şeherli” arkadaş senin o ucuzcu 5 tl’ye traş ediyor dediğin berber bozuntularının koltuğuna oturduğunla kalktığın bit olur aynı jiletle bit çok insanı timar ederler hijyen sıfırdır bu tip yerlerde kar ediyorum sanarsın ama sağlığından olursum haberin yok. Bu tip yerlerde sözde saç traşı 5 yl’dir ama çıkarkrn adisyonu dayarlar saç traşı 5 yıkama 3 saçı kurutmak için tuttuğu fön 2 ne oldu hani 5 liraydı alsana 10₺.

Adama ZZIIIINK diye geçirirler.

Bura Ankara.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:01