Beksan Lift’ten asansör sorumluluk sigortası

Köprübaşı Mahallesi Dr. Hasanbey Caddesi üzerinde hizmet veren Beksan Lift, bakımını ve montajını yaptığı asansörleri kullanan vatandaşları asansör sorumluluk sigortası ile güvence altına alıyor.

Beksan Lift’ten asansör sorumluluk sigortası
Haber albümü için resme tıklayın

30 yıllık iş tecrübesi ile 7/24 hizmet verdiklerini belirten işletme sahibi Bekir Bolat; asansör bakımı ve montajı, elektrik, otomasyon ve elektrikli vinç hizmeti verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Elbistan’da hizmet verdiğimiz asansör bakımı ve montajı sektöründe boşluk olduğunu gördük. Asansör kazaları, asansörde mahsur kalan ya da aşağıya düşenlerin yanı sıra, bina yöneticilerinin de canını yakabiliyor. Her ne kadar asansör ile ilgili teknik bakım gibi gerekli yükümlülükler yerine getirilmiş olsa da, üçüncü şahısların uğrayacağı zararlardan yöneticiler sorumlu tutuluyor. Firmamızın bakımını yapmış olduğu asansörlerde 1 yıl, montajını yapmış olduğu asansörler de ise 2 yıl süreyle asansör sorumluluk sigortası yapıyoruz. Yaptığımız sigorta ile asansörleri kullanan herkes 100 bin TL’ye kadar asansör sorumluluk sigortası güvencesi altında oluyor. Söz konusu sigorta, asansörde meydana gelebilecek bir kaza sonucu kişilerin uğrayacağı bedeni ve maddi zararları karşılıyor. Fakat sigorta yaptırmadan önce mutlaka bakımların yaptırılması gerekiyor. Asansör bakım ve montaj hizmetlerinin yanı sıra, portal vinç ve köprü vinçlerinin de bakım ve montajını yapıyoruz.”

25 Tem 2017 - 13:31 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.