Başsavcı Emre, Elbistan’a veda etti

Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı iken Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) Yaz Kararnamesi ile Antalya’nın Alanya ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Yasin Emre için Elbistan Adliyesi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Başsavcı Emre, Elbistan’a veda etti
Başsavcı Emre, Elbistan’a veda etti
+3
Haber albümü için resme tıklayın

2,5 yıl Elbistan’da görev yaptıktan sonra Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) Yaz Kararnamesi ile Antalya’nın Alanya ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Yasin Emre, ilçeye veda etti. Başsavcı Emre’nin yeni görevine başlamak üzere ilçeden ayrılması dolayısıyla 2,5 yıl mesai harcadığı Elbistan Adliyesi önünde uğurlama merasimi düzenlendi. Başsavcı Emre’yi uğurlamaya ilçenin resmi kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, adliye personeli, avukatlar ve vatandaşlar geldi.

Kendisini uğurlamak için gelenlerle tek tek tokalaşan Başsavcı Yasin Emre, yaptığı veda konuşmasında, “Tüm dostlarımıza, tüm sevdiklerimize canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Tabi 2,5 sene önce gelmiştik Elbistan’a. Bu görevde kaldığımız süre boyunca zorlu dönemlerde çalıştık. Burada çok güzel dostluklar edindik. Tüm sevdiklerimizi burada yanımızda görüyoruz. Tüm Elbistan halkını tanıdığımız için, hakim ve savcılarımızla burada birlikte çalıştığımız için, emniyet personelimizle, jandarma personelimizle, adliye personelimiz, kurum amirlerimizle burada çalıştığımız için çok mutluyum. Sizleri tanıdığım için çok memnunum. Hepinizin gönlümüzde ayrı ayrı yeri var. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Başsavcı Emre, vedalaşmanın ardından Elbistan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatma Güneş Bostancı ve törendeki katılımcılar tarafından uğurlandı.

20 Tem 2017 - 15:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Güle güle gidiniz.yeni görevinizde başarılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 15:36