Başkan Vekili Tıraş: “Sıcak asfalt atağımız sürüyor”

Elbistan Belediyesi’nin havaların ısınmasıyla birlikte başlattığı sıcak karışım asfalt çalışmaları, merkez ve kırsal mahallelerin yanı sıra ana caddelerde de sürüyor.

Başkan Vekili Tıraş: “Sıcak asfalt atağımız sürüyor”
Başkan Vekili Tıraş: “Sıcak asfalt atağımız sürüyor”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Belediyesi’nin havaların ısınmasıyla birlikte başlattığı sıcak karışım asfalt çalışmaları, merkez ve kırsal mahallelerin yanı sıra ana caddelerde de sürüyor.

İlçenin özellikle doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan cadde ve sokakları başta olmak üzere belirlenen program dahilinde sıcak asfalt çalışması yapıldığını dile getiren AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, “Elbistan’ımız her şeyin en güzeline layık. Hemşerilerimizin sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Elbistan Belediyesi olarak sıcak asfalt hizmetlerinin ilçenin birçok köşesinde yoğun bir şekilde devam ettiğini bildiren Başkan Vekili Tıraş, “Allah’a şükür, ilçemizin birçok noktasında hummalı bir asfalt çalışmamız var. Merkezde birçok caddemizin sıcak asfaltını yaptık. Kırsal mahallelerimizde de sıcak asfalt yapıyoruz. Hava şartlarının da iyileşmesi ile birlikte Elbistan Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini de çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak Cumhuriyet Caddesi’nin sıcak asfaltla kaplandığını hatırlatan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, “Ekiplerimiz, Cumhuriyet Caddesi’nin sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açtı. Şehrimizi güzelleştirme ve yaşam kalitesini yükseltme adına yaptığımız bu hizmetleri takdirle karşılayan hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah, hava şartları doğrultusunda da şehrimize asfalt ve diğer üst yapı hizmetleri noktasında katkı sunmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

23 Mar 2019 - 23:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.