Başkan Vekili Tıraş, ELOFF’u tebrik etti

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, Erzurum’da düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra 8 ülkeden 210 aracın katıldığı Uluslararası Türkiye Off-Road yarışlarından 2 kupa ile dönen Elbistan Alternatif Doğa Sporları Offroad Kulübü (ELOFF) üyelerini tebrik etti.

Başkan Vekili Tıraş, ELOFF’u tebrik etti
Başkan Vekili Tıraş, ELOFF’u tebrik etti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Alternatif Doğa Sporları Kulübü (ELOFF), Erzurum-Palandöken Kayak Merkezi'nde oluşturulan 2 bin metrekarelik özel parkurda yurt içinden 42 şehrin yanı sıra Almanya, Hollanda, Rusya, Azerbaycan, Danimarka, Bulgaristan, Gürcistan ve İran'dan gelen 210 araç pilotunun yarıştığı dev organizeye damga vurarak 2 bin metre uzunluğundaki hız parkuru yarışlarında S2 klasmanında 2.’lik; birçok aracın yarışı bitirmekte bile zorlandığı ekstrem pistte de 3.’lük kupası aldı. ELOFF’u i bu başarıdan dolayı tebrik etmek isteyen AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, Kulüp Başkanı Galip Şahin ve üyelerini makamında ağırladı.

Başarılarından dolayı ELOFF’a plaket takdim eden Başkan Vekili Tıraş, “ELOFF, kurulduğu günden bugüne kadar ilçemizin adını duyurmak için başarılı çalışmalar yapıyor. Sporun yanı sıra sosyal ve kültürel projeleri ile de ilçemize katkı sunuyor. Son olarak, Erzurum’da düzenlenen offroad yarışlarında ilçemize 2 kupa birden kazandırdılar. İlçemizin adını, sadece Türkiye’ye değil dünyanın değişik ülkelerine de duyurdular. İlçemizin tanıtımı noktasında büyük bir başarıya imza attılar. İlçemize kazandırdıkları bu kupaların inşallah devamı gelir. Erzurum’da yarışan kardeşlerimizi ve ELOFF üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

Elbistan Alternatif Doğa Sporları Offroad Kulübü Başkanı Galip Şahin de, Erzurum’daki organize gerçekten çok kapsamlı ve zor bir parkurda yapıldı. Biz de kulüp olarak 6 araçla yarışlara katıldık. Arkadaşlarımız çok üstün bir mücadele sergilediler. Bu mücadelenin sonucunda da hız parkuru yarışlarında 2.’lik ve ekstrem parkurda da 3.’lük elde ettik. Arkadaşlarımı bu büyük başarıdan dolayı kutluyorum. Her şey Elbistan için sloganı ile yola çıkmıştık. Çok şükür ilçemizin adını duyurmayı başardık. Bundan sonraki organizasyonlarda da daha iyi sonuçlar elde etmeyi istiyoruz. Bizlere verdiği destekten dolayı da Elbistan Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Tıraş’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

26 Mar 2019 - 12:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.