Başkan Tıraş’tan kongre açıklaması

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, 20 Eylül Pazar günü gerçekleştirecekleri 7.Olağan Kongre’ye ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Kongrenin, demokrasi şöleni olacağını belirten Başkan Tıraş, pandemi kurallarının da en üst düzeyde sağlanacağını bildirdi.

AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nın 7.Olağan Kongresi, 20 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Ceren Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, kongre öncesinde yaptığı değerlendirmede, “Elbistan için inandığın yolda yürü“ şiarıyla gerçekleştireceğimiz 7. Olağan İlçe Kongremizi 20 Eylül 2020 Pazar günü saat 14.00‘te Ceren Düğün Salonunda; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah” dedi.

Başkan Tıraş, “Bu heyecana, bu coşkuya, bu büyük demokrasi şölenimize delegelerimizi, kıymetli üyelerimizi ve bu büyük davaya gönül veren tüm halkımızı bizimle beraber heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum. Kongremizin hemşerilerimize, partimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

17 Eyl 2020 - 17:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Duyarlı Albıstani - Sayın başkanım hayırlı olsun sonucu belli olan bir seçimi şu pandemi döneminde yapmanın ne alemi var orada bir kişi dahi enfekte olsa büyük vijdan azabı duyacağından eminim ne olacak sanki zaten ilçe yönetimi de belli hiç bir işe yaramayacak yönetim yedekleri ve il delegeleride belli pandemi dönemi olmasa diyeceğim bir yemek veya pasta çörek filan ziyafeti olacak diyeceğim oda yok Sayın başkanım yinede tabi siz bilirsinizde vatandaşı oraya toplamasanız eyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 17:15
05

Vatandaş - Demokrasi seçme seçilme Hakkı’da bitti birlerinin tanıdıkları birer yerdeler artık padişahım çok yaşa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 17:15
04

Cemmet Hulusi ERDEN. - Sayın başkanım öncelikle tebrik ediyor,üstün başarılar diliyorum.Bir de özel tavsiye ve ricam var.Ne olur ADAM GİBİ ADAM'lar seçerek yola devam ediniz.Yoksa sizi için için eritir siyasi olarak (bazı malûm şahıslar gibi) yok ederler.AK DOST'lar Kongreniz hayr'lı olsun,hayr'lı gelsin.Tek VATAN,tek MİLLET,tek BAYRAK ve BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN;DURMAK YOK,YOLA DEVAM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 17:15
03

AFŞINLI - Hayırlı uğurlu olsun ALLAH HZ.ÖMER ADELETİ BAĞŞ ETSİN ZATEN YAPTIĞINIZ Belediye baskanligi vekilliği yaptığınız zaman da ispat ettiniz siz de mevcut umarım bazı insanlara örnek olur. Yeni göreviniz hayırlı olsun akp genel merkesi ne ve sayın bakanımıza teşekkür ler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 17:15
02

İlhami adsal - 7.OLAĞAN KONGREMİZİN ÜLKEMİZE MİLLETİMİZE ELBİSTANIMIZA VE TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞALLAH

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 17:15
01

Fatih kurt - Elbistana türkiyemize sizlerin şahsında yeni yönetime muvaffakiyetler dilerim.fatih kurt.Ak parti karaelbistan tşklt başkanı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 17:15