Başkan Tıraş, mazbatayla birlikte bayrağı da devraldı

Partisinin 7. Olağan Kongresi’nde AK Parti Elbistan İlçe Başkanı seçilen Ahmet Tıraş, mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Başkan Tıraş, mazbatayla birlikte bayrağı da devraldı
Başkan Tıraş, mazbatayla birlikte bayrağı da devraldı
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı’na seçilen Ahmet Tıraş, yeni yönetimi ile birlikte mazbatasını almak için Elbistan Adalet Sarayı’na gitti. Başkan Tıraş, ilçe başkanlığı mazbatasını Elbistan Seçim Kurulu’ndan aldı.

Başka Tıraş, mazbatayı aldıktan sonra devir teslim töreni için AK Parti Elbistan İlçe Teşkilat binasına geçti. Buradaki programda, 3 yıldır ilçe başkanlığı yapan Hasan Sungur, görevini Ahmet Tıraş’a tevdi etti.

Devir teslim töreninde konuşan eski ilçe başkanı Hasan Sungur, “2017 yılında gelmiş olduğumuz ilçe başkanlığı görevini bugün değerli başkanımız, değerli kardeşimiz Ahmet Tıraş’a tevdi ediyoruz. Ben Ahmet Tıraş ve ekibine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki devralmış olduğu bayrağı daha ileriye taşıyacak. Kendisine inanıyoruz, güveniyoruz. Ben tekrar hem kendisine hem yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş da, Elbistan’a hizmet parolası ile yola çıktıklarını söyledi.

Halkla iç içe ve halkla bütünleşen bir siyasi anlayışla hareket edeceklerini belirten Başkan Tıraş, “AK Parti ailesinde bayrak yarışı yaşanıyor. Bugün Hasan başkanımızdan bayrağı biz devralıyoruz. Allah nasip ederse daha hızlı bir şeklide Elbistan bölgesine hizmet etmeye yola çıktık. Hasan başkanıma, yönetim kurulu arkadaşlarımıza geçmiş dönemde yaptıkları hizmetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir hükümet ve güçlü liderle yol yürüyeceğiz. Elbistan bu güçlü liderlerden yeterince hizmetleri aldı Mahir Ünal sayesinde. Devraldığımız bayrağı daha fazla nereye götürebiliriz onun çabasındayız. Halk ile iç içe, üye kayıtlarımızı da devam ettirerek daha hızlı bir şekilde inşallah bir şeyler yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

23 Eyl 2020 - 17:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Vatandaş - InşAllah vatandaşa tepeden bakan seçim zamanı halkla yakınlaşan seçim sonrası onları unutan istek ve önerilerini dinlemeyen bir yönetim anlayışınız olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:48
07

Vatandas - Hasan sungurdan kurtulduk daha başarılı olacağız mahir bey ileri görüşlü bir adam ve Ahmet beydeki ışığı gordu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:48
04

Bilal yuzbasi..beyaz eşya ve molbilya magazası kuyumcular carsisi - Sayin ak parti yeni ilce baskanimiz ahmet tiras beye hayirli ugurlu olsun der bu kutsal gorevinde basarilar mutluluklar diliyorum ilk gunku askla yolumuza devam ediyoruz sayin baskan gece gunduz 24 saat bizde metfatsiz karsiliksiz basta vatan icin millet icin basta sayin cumhurbaskanimizin sayin bakanimiz mahir mahir unal beyin ve ilce baskanligimizin maddi manevi arkasindayiz tekrar basari.saglik sihhat ve afiyetler diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:48
03

Hamit - Hasan Başkanım Allah yolunuzu açık etsin inşAllah. Biz gerçekten sizden razı olduk Allahta sizden razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:48
02

Bilal yuzbasi - Telefon yazıp fiyatı listesi falan da ekleseydin :))) bi de menfaatsiz yazmış. Onu da yazamamış da sanırım öyle yazmak istemiş. :))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:48
01

eyup erdoğan - sayın ahmet tıraşa hayırlı olsun, NOT,ÖNEMLİ sayın bilal yüzbaşı mümkünse birdaha elbistanın sesine yorum yazma, çünkü senin bu yalakalıkların yüzünden elbistanın sesini okumayı bırakacağım, gurbette haber aldığımız tek kaynak bu gazete, lütfen bizi bundan mahrum etme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:48