Başkan Kısaca’dan Basın Bayramı mesajı

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kısaca, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türk basını, tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız bir şekilde yerine getirmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Basın, milletin müşterek sesidir’ ifadesi, basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır.”

Yerel basının görevini özveri ile yerine getirdiğini kaydeden Başkan Kısaca, “Bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimiz ve ilçelerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da memleketimizin gelişip güzelleşmesi yönünde el ele verip hep birlikte çalışıp yerine getireceğimize inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkı doğru ve aydınlatıcı bilgilerle aydınlatan ve bu uğurda hizmet veren tüm basın mensuplarını tebrik eder, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı yürekten kutlarım” dedi.

24 Tem 2017 - 13:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Yunus Bey,Ceyhan nehrinin kenarı komple yapılacaktı, çalışmalar durdu.Bir açıklama yaparmısınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 13:47