Başkan Kılıç’tan Milliyetçiler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç, “3 Mayıs, Türk milleti ve onun cefakar, fedakar evlatları olan Türk milliyetçileri için çok büyük anlam ve önem taşıyan bir gündür. 3 Mayıs 1944 Ergenekon’da dağları delen yüce Türk milletinin yenilenen bir iman ve şuurla tekrar şahlandığı gündür” dedi.

Başkan Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

“Davası uğruna her türlü şahsi hesap ve menfaate gözünü kapatan, hiçbir tehdidin yıldıramadığı, her türlü baskı, zulüm ve işkenceye rağmen davasından asla taviz vermeyen 23 milliyetçi düşünür, akademisyen ve yazar tutuklanarak, tabutluklara konmuş, bunun üzerine Türk gençliği büyük bir kararlılıkla aydınlarının yanında yer almıştır. 3 Mayıs 1944’de milliyetçi gençler haksızlığa karşı olan tepkileri, zulme eğilmeyen ve güce boyun bükmeyen tavırları, Türklüğü yüreklerinde bayraklaştıran, dava adamlığının, davaya adanmışlığın ve ahlaklı duruşun en mümtaz örneklerinden birisini sergilemişlerdir. 3 Mayıs’ın kahramanları her türlü eziyet karşısında davalarından ödün vermemişlerdir. Türk milliyetçileri, yaşadıkları her devirde, bulundukları her zeminde, zulme ve haksızlığa asla boyun eğmemişlerdir. Türk milletinin hürriyet meşalesini sonsuza kadar taşımak için kendi Üzerlerine düşen görev ve sorumluluktan asla vazgeçmemiştir.

Türk milliyetçilerinin bu kutlu mücadelesini anlamak başta olmak üzere, Türklüğü ve Türk ülküsünü doğru okumak, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in "Türk töresi" Türk ülküsünün ayrılmaz parçasıdır’ sözünden yola çıkarak geçmişten ders alıp Türk milletinin onurlu geleceğini inşa etmek için daha çok çalışmanın önemini kavramak olarak kabul edilmelidir. Türk milleti, ecdadını bildiği, anladığı ve unutmadığı sürece Türk-İslam aleminin liderliğini yapabilecek gücü, kudreti ve fikriyatı kendisinde bulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle büyük Türk milletinin 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü kutluyor; milliyetçi kahramanları şükran ve minnetle anıyor; başta cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi olmak üzere, tüm dava şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

03 May 2020 - 11:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Maşuki - Fransız milliyetçileri günümü italyanmı anlamadım. 3 mayıs 1944 ve Hüseyin Nihal Atsız'ı tanıyanlar buna milliyetçiler günü diyebilirmi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 11:11

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439