Başkan Gürbüz’den YKS’ye girecek öğrencilere başarı mesajı

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürbüz’den YKS’ye girecek öğrencilere başarı mesajı
Başkan Gürbüz’den YKS’ye girecek öğrencilere başarı mesajı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Gürbüz, eğitiminin birinci öncelikleri olduğunu belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimiz; Yaşamınızı şekillendirmek için emek vererek büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız sınavda başarılı olacağınıza inanıyoruz. Kendini başarıya şartlamış kişilerin fikrini kimse değiştiremez. Sizlerin üniversiteyi kazanarak eğitimlerinize mutlu olacağınız bir yükseköğretim kurumunda devam etmeniz bizim dileğimizdir. Sınav nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınav sizin değerinizi belirleyemeyecektir. Siz siz olduğunuz için değerlisiniz. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin yetişmesinde emek veren çok değerli velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin hayallerine kavuşmalarını umut ediyorum. Huzurlu bir sınav temennisiyle sınavda görev yapacak yönetici, öğretmen ve görevlilere kolaylıklar diliyorum."

14 Haz 2019 - 14:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.