Başkan Gürbüz, MADO’yu Elbistan’a yatırıma davet etti

Kahramanmaraş’ın dövme dondurmasının dünyaya tanıtılmasının amiral markası olan MADO’nun Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevlerini sürdüren Atilla Kanbur, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş dövme dondurmasının, dünyanın tanıdığı bir tada dönüşmesinde MADO’nun katkısına dikkati çekti.

150 yıllık dondurma üretme geçmişi olan ve küresel bir marka haline gelen MADO’nun, Elbistan’da yatırım yapmasını istediklerini belirten Başkan Gürbüz, “Kahramanmaraş, dünyada dondurma ile anılan bir şehir. Bunda da 5 kuşaktır bu sektörde yer alan ve yerelden evrensele uzanan bir marka olan MADO’nun katkısını asla yadsıyamayız. Bugün bir dünya markası haline gelen MADO’nun Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevini üstlenen Sayın Atilla Kanbur’la görüştük. Kendilerini Elbistan’a yatırım yapmaya davetettik. Bu davetimizin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması ilçemiz için önemli bir adım olacak. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Önümüzdeki günlerde de yatırımla ilgili tekrar görüşmelerimiz olacak. Sayın Kanbur’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MADO’nun Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevini üstlenen Atilla Kanbur da, Elbistan’a yatırım konusunda fizibilite aşamasından sonra karar vereceklerini söyledi.

24 Oca 2020 - 17:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Gerçekçi... - Ben her Maraşa gettiğimde hemi Kervana hemi de Madoya defalarca söylemişimdir.

Gelin şu Elbistana bi şube açın diye.

Lakin Başkanımın dediğini inçşAllah dikkate alırlar.

Her ikisi de Türkiyenin gözbebeği firması ve bu sektörün lokomotifi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 17:32
01

Burhanettin Arkaat - mado gelsin ama fiyatı ucuz olacaksa gelsin. bi külah dondurmaya 15-20 tl almasınlar. ucuz olarak tatlıpark gelebilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 17:32