Başkan Güngör: “2021 yatırım hedefimiz 595 milyon TL”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Dünyada etkili olan pandemiyle tecrübe ettiğimiz tüm zorluklara rağmen, planlı bir bütçe, doğru bir tasarruf metodu 2021 yılı için şehrimize öngördüğümüz yatırım bütçesinin 595 milyon TL olmasını sağladı” dedi.

Başkan Güngör: “2021 yatırım hedefimiz 595 milyon TL”
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yatırım Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Cihat Sezal ve Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, ilçe teşkilat başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ yöneticileri yer aldı. Gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 ve 2020 yıllarında hayata geçirdiği yatırımlar ve 2021 Yatırım Programı ile ilgili bilgiler verildi.

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hamdolsun, 2019 yılından 2021 yılına kadar özellikle yol ve su gibi en temel ihtiyaçlarımızın karşılanması noktasında Büyükşehir olarak önemli bir mesafe kaydettik. Ziyaret ettiğimiz tüm mahallelerimizde, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde taleplerini not ettik, finansal durumumuz ve taleplerin öncelik sırasına göre bir yatırım planı ortaya koyduk. Yaptığımız bu çalışmalardan doğan analizlerimizi çıkarırken, muhtarlarımızı, esnafımızı, vatandaşlarımızı, parti teşkilatımızın her kademesini sürecin içine dahil ettik. Bugüne kadar şehir genelinde 303 milyon TL’lik yatırımı hayata geçirdik. Şeffaf ve katılımcı bir anlayışla önümüze 2021 yılı içerisinde uygulayacağımız somut bir yatırım planı çıkardık” diye konuştu.

Özellikle kırsal alanlarımızda, temel ihtiyaçların temini noktasında yol, su ve kanalizasyon gibi üç temel maddeyi önceliyoruz. Sınırlı imkânların, artan ihtiyaçları karşılayabilmesi için öncelik sıramıza göre, kısa, uzun ve orta vadede inşallah bu yatırımlarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyelerimizle güç birliği yapmak, maliyetlerin artmaması adına kaynakları mükerrer hizmetler için kullanmamak ve kanunen bildirilen yükümlülüklerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirip hemşerilerimize yerinde hizmetler sunabilmek adına koordinasyonu son derece önemsiyoruz. Kamu kurumlarımız, ilçe belediyelerimiz ve Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin sağlayacağı koordinasyon, hizmette yarışırken şehrimizin kaynaklarının doğru kullanılmasını da beraberinde getirecektir. Dünyada etkili olan pandemiyle tecrübe ettiğimiz tüm zorluklara rağmen, planlı bir bütçe, doğru bir tasarruf metodu 2021 yılı için şehrimize öngördüğümüz yatırım bütçesinin 595 milyon TL olmasını sağladı. İnşallah el birliği ile şehrimiz için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Yıldız, yatırımlarla ilgili sunumu gerçekleştirdiler.

13 Mar 2021 - 18:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439