Başkan Erkoç’tan MHP’ye ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan’ı ziyaret etti.

Başkan Erkoç’tan MHP’ye ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile MHP il Başkanlığına seçilen Ertuğrul Doğan İl yönetimi ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etmişlerdi. Başkan Erkoç da, iade-i ziyarette bulunduğu MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetimine hayırlı olsun temennisini iletti. Ziyarette konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “MHP Kahramanmaraş il yönetimine hem iade-i ziyarette hem de hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Biz bugün burada Sayın İl Başkanıyla da şehrimizle, ülkemizle alakalı istişarelerde bulunacağız, hasbıhal edeceğiz. Tabii bu ziyaretlerimiz daha da sıkı olacak. Geçen haftalarda kendileri gelmişti. Şimdi biz kendilerini ziyaret ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde de bir araya gelerek Kahramanmaraş’ımız için güçlü bir sinerji oluşturma gayreti içindeyiz” dedi.

23 Kas 2017 - 14:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.