Başkan Erkoç, “Gençlerimizin bayramını kutluyorum”

Başkan Erkoç, “Gençlerimizin bayramını kutluyorum”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’un mesajı şu şekilde:

“19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milli mücadelenin başladığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Böylesi önemli bir tarihin, geleceğimizin teminatı gençlerimize Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal tarafından bayram olarak armağan edilmesi ve ‘19 Mayıs benim doğum günümdür’ şeklindeki ifadesi oldukça manidardır.

Var olma mücadelemizin başladığı bu tarihin gençlik bayramı olması, yeni neslin bu coğrafyanın hangi şartlarda vatan olduğunun bilincine varıp sorumluluk almaları konusunda güzel bir mesajdır.

Biz de yerel yönetimler olarak gençlerimize güveniyor, onları milletimizin en büyük zenginliği sayıyoruz. Şehrimiz ve ülkemiz için kararları birlikte alıyor, adımları birlikte atıyor, geleceği birlikte inşa ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin bayramını kutluyorum.”

19 May 2017 - 14:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.